DAG 3-6




















I fredags åkte jag hem till Jasmine för att spendera kvällen där! Vi låg och pratade om dagen innan sen tog vi bussen ner till stan för att köpa godis på Hemmakväll. Med tanke på att det var fest dagen innan var vi rätt trötta båda två, så det blev en tidig kväll med lite film och mys bara. Tack för det bästa du! 

Igår kom Louise vid 10 tiden, vi gjorde oss ordning, åt och sedan åkte vi till Birsta City och shoppade litegranna.  Sedan fikade vi lite på Café Charm. Därefter sa vi hejdå till Jasmine, tog bussen hem till Isabell, fick skjuts till Bergafjärden där det blev grillat till middag, sen fick vi skjuts hem för att göra oss ordning. Kvällen spenderade vi hos Christoffer med gänget som jag gick i samma klass som när jag bodde här uppe. Riktigt skön kväll! Avslutades med en nattpromenad med Louise hela vägen hem till Isabell. Du äger Louise. 

- Nu bakas det kladdkaka som vi ska äta hela kvällen till alla filmer vi ska se. Haha, myskväll med andra ord! Imorgon blir det att sitta på ett tåg hela kvällen, mindre mysigt. Men vi hörs! xx






Ditt namn? Kom ihåg mig

E-postadress? (publiceras ej)


Egen blogg/hemsida? Skriv den gärna här isåfall!


Din Kommentar: